Corendon 737 Cockpit

Corendon 737 Cockpit

Vandaag is de 737 Cockpit & Romp sectie gearriveerd bij het in aanbouw zijnde Corendon Vitality Hotel in Amsterdam. Het 4-sterren hotel zal eind dit jaar zijn deuren openen voor de gasten met wel een heel bijzondere kamer op de 7e verdieping …… Room 737.
Op deze verdieping zal een complete 737 Cockpit & Romp worden geplaatst afkomstig van een B737-400 airliner, de bestaande cockpit zal worden verbouwd tot een werkende 737NG cockpit simulator, de twaalf rijen met stoelen achter de cockpit cabine alsmede de romp worden in de originelen Corendon kleuren gebracht net zoals de vliegtuigen die operationeel zijn binnen de Corendon luchtvloot.

In opdracht van Corendon Hotels Nederland is ons gevraagd om de cockpit om te bouwen naar een werkende 737NG cockpit simulator. Dit houd in dat de bestaande cockpit componenten gedeeltelijk of geheel worden vervangen door onderdelen die aangestuurd kunnen worden met geschikte flight simulator hardware en software.

Een hele uitdaging maar met als eind resultaat een volledig werkende 737NG cockpit simulator die een “Eye Catcher” zal zijn voor zowel de hotel gasten als bezoekers van het hotel en uniek is in zijn soort.
Blijf op de hoogte en volg dit unieke project de komende maanden tot aan de oplevering eind dit jaar !

Corendon Hotel in aanbouw.

Corendon Hotel in aanbouw.

Artist Impression 737 Room

Artist Impression 737 Room

 

Share Your Thoughts!

You must be logged in to post a comment.

Copyright © 2014 Pilot41Day All Rights Reserved.       Website design: John van Berkel Webdesign